Noul CLS 63 AMG apare în videoclip-ul trupei Kasabian

Cea mai puternică versiune a noii generaţii Mercedes-Benz CLS îşi face apariţia în videoclipul piesei “Re-Wired” al trupei Kasabian, in cadrul unei urmăriri de maşini.

Scenariul clipului "Re-Wired" ne prezintă o poveste plină de acţiune, ce are rolul de a scoate în prim plan câteva modele interesante cum ar fi noul Mercedes-Benz CLS 63 AMG, Ford Escort Cossworth şi Fiat 126.

Pentru Mercedes-Benz, aceasta este încă o acţiune de marketing cu scopul de a promova noile modele. Pe lângă noul coupe în 4 uşi, în videoclipul celor de la Kasabian, îşi mai face apariţia şi roadster-ul SLK.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.