Noul Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, dezvăluit înainte de vreme

Fratele mai mic al break-ului cu look de coupe Mercedes-Benz CLS Shooting Brake a fost dezvăluit prematur într-un clip video făcut de site-ul de modele 3d Humster3D. Detalii în continuare.

Noul Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, dezvăluit înainte de vreme Noul Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, dezvăluit înainte de vreme

Noul Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, adică varianta break a berlinei compacte CLA şi fratele mai mic al minunatului CLS Shooting Brake, a fost dezvăluit înainte de vreme de site-ul Humster3D într-un clip video în care apare un model 3D al noului break voluptuos, scrie Autoplus.fr.

Surpriza nu este chiar atât de mare, însă, fiindcă pe internet circulă deja, de ceva vreme, câteva fotografii spion cu noul model Mercedes-Benz, iar intuiţia noastră ne spune că varianta de serie a break-ului din Stuttgart va arăta la fel ca acest model 3D. Mai mult, site-ul Humster3D şi-a dovedit, în trecut, veridicitatea modelelor sale 3D.

Faţa e la fel, dar spatele...

În esenţă, liniile CLA-ului rămân aceleaşi ca până acum, cu menţiunea că apare un posterior ceva mai voluminos care dă forma unui break inspirat, parcă, din modelele interbelice şi postbelice.

Deocamdată, germanii de la Mercedes-Benz nu au anunţat data oficială de lansare a lui CLA Shooting Brake.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.