Noul Volvo V40, pentru o zi în România

Noua compactă a suedezilor a fost prezentată în avanpremieră la noi în ţară, în cadrul unui eveniment special.

Noul Volvo V40, pentru o zi în România Noul Volvo V40, pentru o zi în România

Noul Volvo V40, care şi-a facut debutul international în cadrul Salonului Auto Geneva 2012, a avut parte de o avanpremieră pentru o singură zi în Romania. Cel mai recent model Volvo se adresează segmentului compact premium şi, alături de noul design mizează şi pe serie de elemente de sigurantă noi în clasa lui. Airbag-ul pentru pietoni,. sistemul City Safety standard, acum activ până la 50km/h, dar şi gama de motorizări eficiente, sunt principalele atuuri ale noului model.

Noul Volvo V40 promite o ţinută dinamică optimă, datorită atenţiei acordate unor aspecte importante. Gama de motorizari permite optiuni diverse, începând cu primul motor diesel aparţinând companiei Volvo Cars, capabil de emisii CO2 de doar 94 g/km, până la motorul turbo pe benzină T5 cu o putere de 254 cp şi acceleratie 0-100 km/h în 6.7 secunde. Toate variantele de motorizări dispun de tehnologie start-stop şi de regenerare a energiei la frânare, indiferent dacă sunt dotate cu o cutie de viteze manuală sau automată.

Noul model Volvo dispune de pachete de asistenţă şi siguranţă inovatoare incluzând aici sistemul Pedestrian Detection, cu funcţie de frânare automată, şi o serie de alte caracteristici noi precum : primul airbag pentru pietoni, sistemul pentru menţinerea benzii de rulare Lane Keeping Aid şi Park Assist Pilot, care facilitează parcarea laterală.

Sistemul "City Safety" de evitare a coliziunilor la viteze mici a fost dezvoltat şi operează la viteze de până la 50 km/h. Preţurile noului Volvo V40 vor începe de la 18.400 Euro, fără TVA, pentru motorizarea D2/115cp, dotată cu transmisie manuală, în versiunea de echipare Basic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.