Noutăţi pentru BMW X1, înainte de lansarea unei noi generaţii

SUV-ul compact BMW X1 primeşte câteva noutăţi înainte ca o nouă generaţie să fie lansată de germanii din Munchen, probabil în următorii doi ani.

Noutăţi pentru BMW X1, înainte de lansarea unei noi generaţii Noutăţi pentru BMW X1, înainte de lansarea unei noi generaţii

BMW X1, cel mai mic SUV al germanilor din Munchen, are deja patru ani de când a fost lansat pe piaţă. În 2012, baby-SUV-ul BMW a primit un facelift care i-a ascuns unele riduri cauzate de trecerea vremii, iar acum, nemţii mai fac un mic „nip and tuck” înainte să lanseze noua generaţie a lui X1, probabil în următorii doi ani.

Mai exact, mini-SUV-ul primeşte acum lumini de zi în echipare standard, în vreme ce echipamentele opţionale includ un nou model de jante de 17 inci cu spiţe în formă de V şi o nouă nuanţă de culoare pentru vopseaua de exterior, denumită Sparkling Brown.

De asemenea, sistemul ConnectedDrive din micul X1 primeşte noi servicii, precum analizatorul ECO PRO şi Online Entertainment, ambele compatibile cu telefoanele care rulează sistemele de operare iOS sau Android.

Varianta reîmprospătată a lui BMW X1 va fi dezvăluită la Salonul Auto Detroit 2014 din luna ianuarie, alături de noile BMW M3 şi BMW M4.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.