O nouă reprezentanţă Mazda în România

ATP Motors a deschis o nouă reprezentaţă Mazda în România, în Sânnicoară, judeţul Cluj.

O nouă reprezentanţă Mazda în România O nouă reprezentanţă Mazda în România

ATP Motors a deschis o nouă reprezentaţă Mazda în România, în în Sânnicoară, judeţul Cluj.

Al doilea punct de vânzare Mazda care deserveşte Cluj-Napoca se află pe platforma ATP Motors din Calea Clujului nr. 4B. Astfel, compania Mazda ajunge astfel să fie prezentă în România prin 12 parteneri şi 17 showroomuri.

La interiorul celui mai nou showroom Mazda clienţii vor putea interacţiona cu patru automobile, în timp ce flota de test, deja la dispoziţia clienţilor, include cele mai populare modele ale mărcii. ATP Motors le asigură doritorilor consultanţă de specialitate pe întregul proces de achiziţie, îndrumare şi consiliere post-vânzare la cele mai înalte standarde Mazda: de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb şi accesorii.

Primul dealership ATP Motors a demarat în 2008. Din iunie 2010 ATP Motors este dealer autorizat în reţeaua Mazda din România. Pe piaţa de profil din regiunea de nord-vest a ţării activează prin 2 centre auto Mazda autorizate: în Baia Mare şi în Oradea. Noi oportunităţi se deschid acum prin extinderea afacerii în Sânnicoară, judeţul Cluj şi se consolidează poziţia ATP Motors de jucător important pe piaţa auto.

Noul showroom Mazda al ATP Motors este deschis de luni până vineri, între orele 09:00-18:00 şi sâmbătă între orele 9:00-14:00. Adresa este localitatea Sânnicoară, Calea Clujului nr. 4B. Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul atp-motors.com/mazda sau pagina de Facebook ATP Motors RO.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.