O şoferiţă din SUA a parcurs 1.6 milioane de km cu o maşină fabricată în 2013 - VIDEO

Care este secretul!

O şoferiţă din SUA a parcurs 1.6 milioane de km cu o maşină fabricată în 2013 - VIDEO O şoferiţă din SUA a parcurs 1.6 milioane de km cu o maşină fabricată în 2013 - VIDEO

O şoferiţă din Kansas, SUA, a reuşit să atingă un număr impresionant de kilometri: 1,6 milioane km (aproximativ 1 milion de mile) cu un Hyundai Elantra, în doar cinci ani.

Haines se ocupă de livrări pentru o firmă de piese auto, un loc de muncă ce o ţine pe drum foarte mult timp. 

Care este secretul? În primul rând, Haines schimba uleiul o dată la două săptămâni, perioadă în care parcurgea 7.642 de mile. Schimburile regulate ale uleiului sunt un factor cheie ce determină o durată de viaţă lungă a unui motor. 

Inginerii de la Hyundai au verificat maşina şi au confirmat autenticitatea kilometrajului care a înregistrat 1.000.000 de mile. 

Singura problemă este că pe cele mai multe maşini (inclusiv Elantra), ceasul care întregistrează distanţa parcursă se blochează la 999.999 de mile. Pentru a indica succesul incredibil, Hyundai a pus pe kilometraj un stiker pe care scrie "1M". 

Pentru atingerea acestei performanţe, Hyundai i-a dăruit şoferiţei un nou Elantra roşu. 

VIDEO

Sursă: hotcars.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.