O Tesla a fost furată în sub 30 de secunde chiar din curtea proprietarului - VIDEO

Filmările au fost surprinse la primele ore ale zilei de 21 august, în curtea unei case din Londra.

O Tesla a fost furată în sub 30 de secunde chiar din curtea proprietarului - VIDEO O Tesla a fost furată în sub 30 de secunde chiar din curtea proprietarului - VIDEO

Doi hoţi au fost filmaţi de o cameră de supraveghere în timp ce fură o Tesla în valoare de 90.000 de lire sterline, în sub 30 de secunde, folosind nişte dispozitive wireless.

Filmările au fost surprinse la primele ore ale zilei de 21 august, în curtea unei case din Londra.

În clip unul dintre hoţi poate fi văzut intrând în curte prin poarta deschisă, iar un al doilea hoţ se află lângă maşină. În scurt timp cei doi reuşesc să intre în maşină şi să plece cu ea.

Primul dintre bărbaţi ţine în mâini nişte sârme cu care probabil captează semnal de la cheia aflată în casă şi îl direcţionează mai departe spre un alt dispozitiv aflat la cel de-al doilea hoţ. Astfel maşina este păcălită că bărbatul ar avea cheia la el, aşa că maşina se deschide.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.