O Tesla Model 3 este sfinţită în curtea unei biserici - VIDEO

Cel mai probabil acţiunea se petrece în Rusia.

O Tesla Model 3 este sfinţită în curtea unei biserici - VIDEO O Tesla Model 3 este sfinţită în curtea unei biserici - VIDEO

Un preot a fost filmat în timp ce sfinţeşte o Tesla Model 3. Clipul a fost postat de cineva care a asistat la scenă de la balconul unui bloc aflat în curtea vecină. Cel mai probabil acţiunea se petrece în Rusia.

Se poate vedea cum preotul îşi face treaba după ce şoferiţa îi spune cam pe unde ar vrea să sfinţită maşina.

La sfârşit unul dintre cei care se află lângă şoferiţă plăteşte preotul, şi cu toţii urcă în maşină.

„Sunt încântat să anunţ că noua Tesla este gata să ajungă în spaţiu. La volan se află chiar o şoferiţă foarte frumoasă” a fost mesajul celui care a urcat clipul pe Facebook.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.