Offroad 2008 - Câmpulung Muscel, sâmbătă

Majoritatea concurenţilor au înţeles sâmbătă că ziua precedentă nu a fost floare la ureche, ci doar un prolog. Şi asta deoarece organizatorii i-au gratulat pe toţi, mai ales la extrem, cu serioase porţii de adrenalină 4x4.

Offroad 2008 - Câmpulung Muscel, sâmbătă Offroad 2008 - Câmpulung Muscel, sâmbătă

Ravena foarte dificilaDeşi am fi tentaţi să credem că doar probele speciale sunt cele care pun beţe-n roate concurenţilor, nu este aşa - la Câmpulung Muscel, organizatorii "au avut grijă" ca participanţii să treacă prin probe de foc pe tot parcursul traseului, ceea ce a făcut ca, la finalul zilei, să se contorizeze mai multe abandonuri. Elocvent este faptul că numai un ATV a reuşit să termine cursa întreg, iar majoritatea maşinilor au rămas cu cicatrici serioase.

În cazul maşinilor de la Extrem, ziua a început cu o probă specială interesantă, o coborâre pe o ravenă destul de grea, ceea ce i-a făcut pe toţi să întârzie foarte mult. Una dintre maşini, având probleme cu sistemul de frânare, a trebuit să apeleze la troliere - la un moment dat, şufa de care era legat troliul s-a rupt şi maşina era foarte aproape să îl calce pe copilotul care se afla în faţa ei, ghidându-l pe cel de la volan. Din fericire, în acel moment se pare că sistemul de frânare a fost reparat miraculos de îngerul păzitor...

ATV-urile - decimateZiua a continuat cu un traseu foarte dificil, care a îngenunchiat câteva maşini, astfel că în ultima probă specială au ajuns doar 5 maşini. Această probă specială, din nou o coborâre pe albia unui râu, a avut un grad maxim de dificultate, datorită bolovanilor uzi, a stâncilor care îngustau culoarul de trecere sau a copacilor căzuţi care barau calea. În final, toţi cei care au ajuns jos s-au declarat impresionaţi de ce au putut pune la cale organizatorii în această zi.

Una peste alta, ziua de sâmbătă a avut tot ce trebuie: un traseu super, probe speciale foarte dificile şi, bineînţeles, o serie de abandonuri, în toate clasele - ATV-urile au fost cele mai "lovite de soartă", din 7 piloţi doar unul reuşind să termine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.