Opel este primul producător auto care prezintă un autovehicul electric de raliu

Opel este primul producător auto din lume care oferă un autovehicul electric cu baterie pentru întrecerile sportive de raliu.

Opel este primul producător auto care prezintă un autovehicul electric de raliu Opel este primul producător auto care prezintă un autovehicul electric de raliu

Opel este primul producător auto din lume care oferă un autovehicul electric cu baterie pentru întrecerile sportive de raliu. Autovehiculul de curse electric se bazează pe Opel Corsa-e.

În 2020, Opel şi ADAC vor inaugura ADAC Opel e-Rally Cup, prima cupă pentru autovehicule electrice din lume.

La început, ADAC Opel e-Rally Cup se va desfăşura în timpul etapelor Raliului Germaniei şi al altor evenimente selectate. Competiţia este programată să înceapă în vara anului 2020. Cel puţin zece runde de calificare pe parcursul anului 2021 vor alcătui aşa-numitul „Super Sezon”. Conceptul include o piramidă de sprijin pentru piloţii tineri şi o nouă ediţie a programului de succes ADAC Opel Rallye Academy, inaugurat în 2016.

La acel moment, peste 1.000 de tineri şi-au manifestat interesul pentru acest program unic de selecţie, care i-a propulsat pe cei mai talentaţi participanţi în cadrul ADAC Opel Rallye Cup. Acest concept de succes va fi continuat şi extins în primul eşalon internaţional al acestui sport.

Dezvoltarea autovehiculului Opel Corsa-e Rally continuă într-un ritm rapid la Rüsselsheim. Cincisprezece autovehicule sunt planificate pentru ediţia 2020/2021 a ADAC Opel e-Rally Cup. Preţul acestor autovehicule oferite de Opel Motorsport va fi mult sub 50.000 de euro (net).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.