Orădeanul Alexandru Szuz este Mecanicul Anului 2018. În ce au constat probele de concurs

Orădeanul Alexandru Szuz (38 ani) a revendicat în finala de la Cluj-Napoca trofeul suprem al concursului naţional Mecanicul Anului 2018

Orădeanul Alexandru Szuz este Mecanicul Anului 2018. În ce au constat probele de concurs Orădeanul Alexandru Szuz este Mecanicul Anului 2018. În ce au constat probele de concurs

Orădeanul Alexandru Szuz (38 ani) a revendicat în finala de la Cluj-Napoca trofeul suprem al concursului naţional Mecanicul Anului 2018. Pentru această performanţă înregistrată la secţiunea diagnoza, el a primit ca premiu noul Citroen C3. La secţiunea mecanică, pe podium a urcat tot un orădean, Géza Attila Szabó (41 ani). 

Concursul Mecanicul Anului are două secţiuni: mecanică auto şi diagnoză auto. După probele teoretice online care au durat peste o lună, primii 100 clasaţi la ambele categorii s-au strâns vineri la Cluj-Napoca, pentru a parcurge probele scrise eliminatorii.

La DIAGNOZĂ, penultima etapă s-a axat pe o probă de tipul „Ştii şi Câştigi” (proba pupitrelor), unde cel care are cel mai rapid răspuns corect merge mai departe. Primii doi clasaţi au trecut la proba finală: două maşini identice pe scenă, cu aceeaşi defecţiune, de reparat în maxim 30 de minute.  Alexandru Szuz a reuşit să pornească primul motorul şi a câştigat titlul de Mecanicul Anului.

La secţiunea MECANICĂ AUTO, după proba scrisă au rămas pe poziţii doi finalişti care au avut de executat concomitent o operaţiune mecanică pe un motor instalat pe un stand, în maxim 20 de minute.

Peste 1600 de mecanici şi diagnosticieni auto din toată ţara s-au înscris anul acesta în ediţia cu numărul 8 a competiţiei devenită tradiţie în industria auto.  Mecanicul Anului este un eveniment organizat de AD Auto Total, cu suportul: Bosch, Castrol, Mann Filter.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.