Pachet stilistic: Fiat 500 Twinair by Abarth!

Cu ocazia Salonului Auto de la Bologna, cei de la Fiat au prezentat varianta Abarth pentru micuţă citadină Fiat 500, echipată cu propulsorul Twinair.

Pachet stilistic: Fiat 500 Twinair by Abarth! Pachet stilistic: Fiat 500 Twinair by Abarth!

Cei de la Fiat nu au adus modifică propulsorului de 0,9 litri cu doi cilindri. Deci, "motoraşul" etalează o putere de 85 CP, un cuplu de 145 Nm şi un consum mixt, oficial, de 4,1 litri/100 km. Modificările stilistice, adică mici artificii, se pot enumera pe degetele unei mâini: jante speciale "împrumutate" de pe versiunea specială Diesel, două culori ale caroseriei de asemenea speciale şi spolerul faţă modificat uşor. La interior se regăsesc elemente care transmint un aer sportiv, şi anume mânerul levierului de viteze şi pedalierul din aluminiu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.