Pantofi cu toc Opel Agila

Sau nu? Atunci ce rost avea un pantof creat după chipul și asemănarea micuțului model citadin german?

Pantofi cu toc Opel Agila Pantofi cu toc Opel Agila
Opel AgilaModelul Agila a fost gândit încă de la început ca un automobil destinat sexului frumos, astfel încât un accesoriu în plus care să pună în evidență calitățile viitoarelor posesoare ar fi binevenit. Creat evident de un barbat, care pesemne s-a gândit mai mult la domnișoarele care îi vor purta creația, pantoful a fost expus pe 2 aprilie în Amsterdam la o petrecere din cadrul magazinului SHOEBALOO.

Acțiunea a făcut parte din campania publicitară aferentă modelului Opel Agila și chiar dacă în realitate pantoful nu arată la fel de impresionant ca în poze, se poate observa lesne încântarea modelului care l-a probat. Iar asta este cel mai important. Sau mai importante sunt privirile admirative ale bărbaților?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.