Pentru fanii F1: Renault Clio RS Red Bull Racing RB7 Edition

Cu ocazia noului sezon de Formula 1 din 2012, cei de la Renault celebrează titlul la constructori obţinut în 2011 de echipa Red Bull Racing printr-o ediţie specială a lui Renault Clio RS: Red Bull Racing RB7. Adică aceeaşi denumire cu a monopostului...

Pentru fanii F1: Renault Clio RS Red Bull Racing RB7 Edition Pentru fanii F1: Renault Clio RS Red Bull Racing RB7 Edition

De la început trebuie să menţionăm partea negativă a acestei noi ediţii speciale Renault Clio RS Red Bull Racing RB7: vorbim de o ediţie limitată destinată strict Franţei, Spaniei, Elveţiei, Belgiei şi Austriei. Restul europenilor vor trebui să-şi pună pofta în cui.

Preţul noii ediţii speciale se cifrează, în Franţa, la suma de 27.900 euro, adică un surplus de circa 4.000 euro faţă de un Clio RS normal. Bani pentru care primiţi în plus vopseaua negru-mat a caroseriei, detaliile galbene contrastante (cum ar fi carcasele oglinzilor, "mustaţa" de sub grila faţă sau difuzorul din spate, alături de plafonul în stil steag de curse ori badge-urile de pe uşi, care evocă echipa F1.

De asemenea, Clio RS Red Bull Racing RB7 mai are dreptul al un set de jante de 18 inch, încălţate cu pneuri performante Bridgestone RE050A, aceleaşi de pe Megane RS. În plus, etrierele de frână sunt vopsite în roşu, iar în interior maşina e dotată cu scaune Recaro, dar şi cu un sistem RS Monitor, în timp ce volanul e garnisit cu o cusătură galbenă sportivă.

În rest, din punct de vedere tehnic Renault Clio RS Red Bull Racing RB7 nu suferă alte modificări, motorul aspirat de 2,0 litri dezvoltând tot 200 CP. Nu se ştie, deocamdată, în câte unităţi va fi construită această ediţie specială, dar francezii speră ca micul hot-hatch să facă furori printre admiratorii echipei de Formula 1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.