Pentru fanii F1: Renault Clio RS Red Bull Racing RB7 Edition

Autor: Oraan Mărculescu 15 mart. 2012 Știri auto

De la început trebuie să menţionăm partea negativă a acestei noi ediţii speciale Renault Clio RS Red Bull Racing RB7: vorbim de o ediţie limitată destinată strict Franţei, Spaniei, Elveţiei, Belgiei şi Austriei. Restul europenilor vor trebui să-şi pună pofta în cui.

Renault Clio RS Red Bull Racing RB7 va fi vandut pe doar 5 piete din Europa

Preţul noii ediţii speciale se cifrează, în Franţa, la suma de 27.900 euro, adică un surplus de circa 4.000 euro faţă de un Clio RS normal. Bani pentru care primiţi în plus vopseaua negru-mat a caroseriei, detaliile galbene contrastante (cum ar fi carcasele oglinzilor, „mustaţa” de sub grila faţă sau difuzorul din spate, alături de plafonul în stil steag de curse ori badge-urile de pe uşi, care evocă echipa F1.

De asemenea, Clio RS Red Bull Racing RB7 mai are dreptul al un set de jante de 18 inch, încălţate cu pneuri performante Bridgestone RE050A, aceleaşi de pe Megane RS. În plus, etrierele de frână sunt vopsite în roşu, iar în interior maşina e dotată cu scaune Recaro, dar şi cu un sistem RS Monitor, în timp ce volanul e garnisit cu o cusătură galbenă sportivă.

Pretul de baza in Franta pentru Renault Clio RS Red Bull Racing RB7 este de 27.900 euro

În rest, din punct de vedere tehnic Renault Clio RS Red Bull Racing RB7 nu suferă alte modificări, motorul aspirat de 2,0 litri dezvoltând tot 200 CP. Nu se ştie, deocamdată, în câte unităţi va fi construită această ediţie specială, dar francezii speră ca micul hot-hatch să facă furori printre admiratorii echipei de Formula 1.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide