Poliţia Rutieră va scoate toate radarele pe şosele şi autostrăzi. Cât va dura această acţiune

Acţiunea va dura trei zile începând de vineri.

Poliţia Rutieră va scoate toate radarele pe şosele şi autostrăzi. Cât va dura această acţiune Poliţia Rutieră va scoate toate radarele pe şosele şi autostrăzi. Cât va dura această acţiune

Începând de vineri, timp de trei zile, Poliţia Rutieră va scoate toate radarele pe şosele şi autostrăzi, pentru depistarea celor care depăşesc viteza legală. Autorităţile vor derula o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere începând de astăzi, potrivit unui anunţ al instituţiei dat publicităţii de Mediafax.

Poliţiştii vor folosi echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale şi cinemometrele portabile model TruCAM.

Pe lângă acestea, se vor utiliza şi aparatele etilotest, etilometru şi drugtest, pentru depistarea şi sancţionarea celor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.