Porsche Project Gold s-a licitat în doar 10 minute cu 2,7 milioane de euro - GALERIE FOTO

Cel mai bun lucru este că veniturile vor merge direct la Fundaţia Ferry Porsche

Porsche Project Gold s-a licitat în doar 10 minute cu 2,7 milioane de euro - GALERIE FOTO Porsche Project Gold s-a licitat în doar 10 minute cu 2,7 milioane de euro - GALERIE FOTO

Porsche Classic a dat lovitura vânzând un model unicat Porsche Project Gold, bazat pe modelul 993 Turbo, cu suma fabuloasă de 2,7 milioane de euro. 

Suma este suficientă pentru a cumpăra zece bucăţi Porche 911 GT2 RS sau aproape douazeci de Turbo 911.

Cel mai bun lucru este că veniturile vor merge direct la Fundaţia Ferry Porsche, care sprijină iniţiativele educaţionale, de cercetare, sportive, culturale şi sociale în zonele din Stuttgart şi Leipzig, unde producătorul are fabrici.

Noul proprietar va lua acasa un 993 Turbo spectaculos restaurat, acesta fiind cel de-al treilea produs de Porsche în anul 1998. Proiectul a durat un an si jumatate pentru a fi finalizat.

Maşina are un motor de 3.6 litri twin-turbo cu 450 de cai putere (cu 42 CP mai mult decât originalul) şi un cuplu de 585 Nm. Maşina a fost apoi acoperită cu vopsea în nuanţa Golden Yellow Metallic care îi dă un aspect deosebit. 

Proiectul Gold a fost doar unul dintre loturile oferite ca parte a licitaţiei aniversare a 70 de ani de la Porsche. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.