Premiul ”Opel Corsa ţi se potriveşte ca o mănuşă” a ajuns la câştigătoare!

Marele premiu al campaniei ”Opel Corsa ţi se potriveşte ca o mănuşă”, din perioada 25-26 mai 2011, a ajuns, în sfârşit, la câştigător: este vorba despre un Opel Corsa facelift 2011, personalizat.

Premiul ”Opel Corsa ţi se potriveşte ca o mănuşă” a ajuns la câştigătoare! Premiul ”Opel Corsa ţi se potriveşte ca o mănuşă” a ajuns la câştigătoare!

Câştigătoarea premiului cel mare al concursului "Opel Corsa ţi se potriveşte ca o mănuşă", care a avut loc în perioada 25-26 martie 2011, este Toma Maria din Sibiu. După extragerea la sorţi din luna aprilie, iată că a venit şi momentul pentru câştigătoare să intre în posesia premiului său.

Premiul, un autoturism Opel Corsa facelift 2011, în 5 uşi şi particularizat cu două dungi negre pe capotă şi plafon, a fost ridicat de către băiatul câştigătoarei, domnul Toma Viorel Augustin, care s-a declarat încântat de norocul pe care mama sa l-a avut în luna femeilor.

Profităm de ocazie pentru a felicita din nou câştigătorul şi le dorim cât mai mulţi kilometri alături de noul Opel Corsa!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.