Preţurile în România pentru noua Mazda2

Mazda2, cel mai nou model al producătorului auto japonez Mazda, va debuta pe piaţa din România la începutul anului 2015. Detalii despre preţuri şi dotări, în continuare.

Preţurile în România pentru noua Mazda2 Preţurile în România pentru noua Mazda2

Noua generaţie Mazda2 ajunge în România la începutul anului 2015 cu un preţ de pornire de 10.990 de euro cu TVA.

Modelul subcompact japonez va putea fi comandat cu unul dintre cele cinci propulsoare disponibile, toate de 1,5 litri. Patru dintre ele sunt pe benzină şi produc între 75 CP şi 115 CP, iar cel diesel dezvoltă o putere maximă de 105 CP. În funcţie de motorul ales, clienţii primesc fie o cutie de viteze manuală cu cinci trepte, fie una cu şase trepte. Totodată, va exista şi opţiunea unei transmisii automate.

Aşa arată Head-Up Display-ul de pe noua Mazda2

Printre dotările disponibile pentru noua Mazda2 se numără head-up display-ul (HUD), ecranul tactil de şapte inci montat în partea superioară a consolei centrale, sistemul de monitorizare a unghiului mort şi asistentul inteligent la frânarea în oraş.

Dotările standard includ sistemele ABS, DSC (controlul electronic al stabilităţii) şi TCS (controlul electronic al tracţiunii).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.