Preţurile în România pentru noul Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus a ajuns şi în România, iar cu acestă ocazie Citroen a pus la dispoziţie lista de preţuri pentru crossoverul care preia cu succes elemente din limbajul de design al gamei DS.

Preţurile în România pentru noul Citroen C4 Cactus Preţurile în România pentru noul Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus este disponbil în România în trei variante de echipare: Live, Feel şi Shine. Versiunea de bază Live oferă, printre alte dotări standard, şase airbaguri, direcţie asistată electric, ecran tactil de şapte inci, sistem audio MP3 cu patru incinte acustice şi comenzi pe volan.

În cazul versiunii Feel, lista de dotări standard este completată de sistemul Hill Assist, aer condiţionat cu reglare manuală şi volan cu piele bi-ton şi inserţii cromate.

Versiunea de top Shine oferă în standard climatizare automată, sistem de navigaţie pe ecranul tactil, proiectoare de ceaţă cu funcţie Cornering Light şi jante aliaj SQUARE de 16 inci.

Cel mai ieftin Citroen C4 Cactus poate fi achiziţionat în România pentru preţul de 12.995 de euro cu TVA, în varianta de motorizare pe benzină VTi 82 PureTech ce oferă un motor aspirat natural de 1,2 litri şi o putere maximă de 82 CP, în nivelul de echipare Live.

Clienţii mai pretenţioşi pot opta pentru varianta de motorizare e-THP 110 BVM ce propune acelaşi motor de 1,2 litri pe benzină, dar în varianta turbo, cu 110 CP şi nivel de echipare Shine. Pentru această configuraţie, preţul cu TVA este cotat la 17.484 de euro.

În tabăra diesel, cea mai accesibilă versiune este e-HDI 92 - motor de 1,6 litri cu 92 CP - cu nivel de echipare Feel şi cutie de viteze robotizată ETG6 la preţul de 16.616 de euro cu TVA, însă există şi posibilitatea optării pentru o versiune mai puternică şi mai eficientă a turbodieselului de 1,6 litri, cea cu 100 CP şi consum mediu teoretic de 3,1 l/100 km, pentru 18.228 de euro cu TVA.

Mai multe detalii puteţi afla de pe site-ul oficial Citroen România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.