Preview Paris 2010: primul Fisker Karma de serie

Primul super hibrid de serie, Fisker Karma, va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2010.

Preview Paris 2010: primul Fisker Karma de serie Preview Paris 2010: primul Fisker Karma de serie

Primul automobil de serie Fisker Karma va fi prezentat la Paris 2010, ocazie cu care, oficialii Fisker vor da detalii despre planul de expansiune globală a unei reţele de dealeri, pentru a atinge target-ul de 100.000 de unităţi produse pe an.

În comunicatul oficial, cei de la Fisker fac un anunţ cel puţin interesant şi anume, modelul lor va aduce o economie în buzunarul clientului de aproximativ 2 litri de carburant la fiecare 100 de kilometrii, în condiţiile în care super hibridul poate atinge viteza de 100 de km/h în doar 5,9 secunde. Maşina este echipată cu motorul cu ardere internă de 2,0 litri şi cu două motoare electrice, puterea totală ajunge la o valoare de 408 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.