Primele imagini cu BMW i8, fără camuflaj

Dacă până acum imaginile oficiale cu BMW i8 prezentau plug-in hybrid-ul doar camuflat, internetul ne dezvăluie primele imagini cu modelul bavarez fără camuflaj.

Primele imagini cu BMW i8, fără camuflaj Primele imagini cu BMW i8, fără camuflaj

Ruşii de la Autowp.ru au publicat două imagini cu hibridul BMW i8, una dintre cele mai aşteptate apariţii la Salonul Auto de la Frankfurt 2013. Dacă până acum tot ce arătau imaginile oficiale consta în versiunea camuflată a modelului de serie, cele două fotografii "scăpate" pe internet prezintă fugitiv interior şi exteriorul noului hibrid bavarez.

Văzut drept "cel mai bun din două universuri" de către oficialii BMW, i8 este un plug-in hybrid cu o caroserie uşoară şi optimizată aerodinamic bazat pe tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive combinată cu cea TwinPower Turbo, reprezentată de un propulsor turbo compact pe benzină, de 1,5 litri. Mai multe informaţii despre BMW i8 regăsiţi în articolul dedicat primelor informaţii oficiale despre modelul de serie.

Cum vi se pare noul BMW i8, acum că hainele de camuflaj i-au fost îndepărtate?

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.