Probabil cel mai mic motor W18 din lume. VIDEO

Un bărbat, care probabil nu are altceva mai bun de făcut acasă, a pus osul la treabă şi a creat ceea ce este, probabil, cel mai mic motor W18 din lume. Asta după ce a făcut cel mai mic motor V12 din lume.

Probabil cel mai mic motor W18 din lume. VIDEO Probabil cel mai mic motor W18 din lume. VIDEO

Am tot văzut motoare minuscule – un V8 şi un V12, mai exact - dar această ultimă creaţie le pune la respect pe celelalte două. Mai exact, utilizatorul Yesus Wilder, acelaşi care a făcut motorul V12 cu aer comprimat, a publicat un clip video în care construieşte un W18 cu aer comprimat. Sigur, nu funcţionează cu benzină, dar chiar şi aşa – W18? Are mai mulţi cilindri decât Bugatti Veyron (care are un motor W16).

Mai mult, motoraşul are o capacitate cilindrică de doar 28,4 cmc, în vreme ce numărul total de piese folosite ajunge la 469. Potrivit descrierii videoclipului, a fost nevoie de 1.850 de ore de lucru şi 388 de şuruburi pentru a da viaţă motoraşului cu aer comprimat.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.