PROMOTOR în haine noi pe www!

Primăvara lui 2011 înseamnă o nouă etapă în viaţa ProMotor pe internet: iată faceliftul celui mai mare site de ştiri şi teste auto din România! Tot aici aflaţi şi cine este câştigătorul concursului Şofer de România 2!

PROMOTOR în haine noi pe www! PROMOTOR în haine noi pe www!

Începând din 23 martie 2011, vă oferim vouă, userilor pasionaţi de maşini, noul www.promotor.ro! Având un design complet schimbat şi o interfaţă mai prietenoasă cu pasionaţii auto, noul www.promotor.ro vă este dedicat vouă, tuturor celor care vreţi să citiţi cele mai proaspete şi importante ştiri din domeniul auto sau cele mai tari teste în premieră şi comparative, precum şi tot ce este important despre principalele subiecte care vă interesează.

În următoarele luni, noul www.promotor.ro nu va sta pe loc, ci se va metamorfoza în funcţie de necesităţile şi dorinţele voastre - nu ezitaţi să ne transmiteţi ce vreţi să găsiţi nou şi interesant pe site sau orice alte sugestii ori, de ce nu, critici pe care le aveţi pentru noi.

O dată cu noul format, promotor.ro vine şi cu o altă veste: astăzi a fost tras la sorţi prin random.org câştigătorul noului Opel Corsa, marele premiu din Şofer de România 2, cel mai interactiv joc online de supravieţuire pe şoselele patriei, care a adunat zeci de mii de şoferi.

Câştigătorul este, de fapt, o câştigătoare - o surpriză plăcută, din moment ce suntem în luna femeilor. Numele fericitei câştigătoare este Adriana Mirciu (nume de şofer de România: Adyym), este din Bârlad şi are 25 de ani - vezi video cu extragerea la sorţi. În curând, mai multe despre câştigătoare şi premiul ei!

Deocamdată, vă lăsăm să vă delectaţi cu noul www.promotor.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.