ProMotor News: Lazareth LM847 - Motocicleta cu patru roţi şi motor de Maserati

Maserati Quattroporte este o maşină sport, care poate transporta patru persoane în luxosul său interior.

 


Maserati Quattroporte este o maşină sport, care poate transporta patru persoane în luxosul său interior. Pentru a face acest lucru are nevoie de un motor V8 de 4.7 litri mare şi puternic. Dacă pentru o maşină normală, până aici totul sună ok, totuşi, cine s-ar fi gândit că o motocicletă ar putea adăposit un astfel de motor!? Vă spunem noi: Ludovic Lazareth. El este designerul lui Lazareth LM 847, informează Theverge.com.

Acesta este o motocicletă cu patru roţi construită literalmente în jurul motorului Maserati Quattroporte de 470 de CP, iar singurul motiv pentru care designerul lui a făcut acest lucru este că i-a placut aspectul motorului. 

Lazareth LM847 are doar o treaptă de viteză, dar poate ajunge la o viteză maximă de 150 kilometri pe oră şi chiar se poate înclina la curbe aproximativ 30 de grade, asta dacă pilotul se sime suficient de îndrăzneaţ.  

La fel ca multe dintre supercar-urile de la Geneva, şi Lazareth are părţi confecţionate dintr-un amestec de fibre de carbon. Designerul afirmă despre creaţia sa că ar fi, în esenţă, o ”sculptură mobilă” şi este destinată, în principiu, colecţionarilor.

LM847 este unic, dar odată ce această se va vinde, proiectantul intenţionează să construiască încă două astfel de modele. Lazareth LM847 are un preţ de 200.000 de euro şi este disponibil pentru achiziţionare. 

Click aici pentru Galeria Foto

 

 


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.