"Rabla Clasic", suplimentat, începând de azi. Se oferă 6.500 de lei pentru fiecare maşină uzată

Cuantumul primei de casare pentru "Rabla Clasic" este de 6.500 de lei pentru fiecare maşină uzată.

"Rabla Clasic", suplimentat, începând de azi. Se oferă 6.500 de lei pentru fiecare maşină uzată "Rabla Clasic", suplimentat, începând de azi. Se oferă 6.500 de lei pentru fiecare maşină uzată

Începând de azi Programul Rabla Clasic va fi suplimentat cu 20.000 de prime de casare. În total acestea însumează 130 milioane de lei.

Astfel, în 2019, numărul primelor de casare va ajunge la 55.000 şi va depăşi cifra primelor acordate în cei 16 ani de când este derulat programul.

„Începând de luni, 19 august 2019, ora 10:00, persoanele fizice pot merge la producătorii validaţi pentru îndeplinirea formalităţilor de înscriere în vederea accesării Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional ("Rabla Clasic"). Programul "Rabla Clasic" a fost suplimentat cu 130 milioane lei, sumă care reprezintă aproximativ 20.000 de prime de casare”, informează Administraţia Fondului pentru Mediu, printr-un comunicat de presă.

Cuantumul primei de casare pentru "Rabla Clasic" este de 6.500 de lei pentru fiecare maşină uzată, cu o vechime mai mare de 8 ani.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.