Rebelii libieni "i-au confiscat" dictatorului Gaddafi un Fiat 500 unicat!

Pe lângă arme, bijuterii şi alte obiecte valoroase, rebelii libieni "i-au confiscat” dictatorului Libiei, Muammar Gaddafi, un Fiat 500 unicat în valoare de 200.000 dolari.

Rebelii libieni "i-au confiscat" dictatorului Gaddafi un Fiat 500 unicat! Rebelii libieni "i-au confiscat" dictatorului Gaddafi un Fiat 500 unicat!

Probabil cel mai valoros obiect pe care au pus mâna rebelii libieni, în urma jafului de la palatul lui Muammar Gaddafi, este un Fiat 500 creat special de caroseriul italian Castagna pentru dictatorul Libiei. Acesta a plătit aproximativ 200.000 dolari pentru unicul exemplar.

Denumit Capri, modelul exclusivist al lui Gaddafi este de fapt un Fiat 500 cabriolet fără portiere. Sigla mărcii a fost înlocuită cu o emblemă ce are desenată harta Africii, unde Libia este marcată cu verde, iar sub capotă, motorul termic a fost înlocuit cu un sistem de propulsie elctrică de 45 CP.

Ca şi performanţe, Capri atinge viteza maximă de 160 km/h şi are o autonomie de 260 kilometri. Instalaţia de încălzire a fost înlocuită cu un pachet de baterii litiu-ion iar rezervorul cu o imesnă pompă de aer.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.