Rechemare în service în România pentru probleme de direcţie la Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz România va rechema în service peste 200 de exemplare ale noului C-Class vândute în România pentru a verifica dacă nu există probleme la cuplajul de direcţie.

Rechemare în service în România pentru probleme de direcţie la Mercedes-Benz C-Class Rechemare în service în România pentru probleme de direcţie la Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz a început o acţiune de rechemare în service pentru aproximativ 220 de exemplare C-Class din ultima generaţie (W205).

Potrivit documentului trimis către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), există posibilitatea ca blocarea cuplajului de direcţie să nu fi fost închisă în mod corespunzător în timpul procesului de producţie.

Proprietarii maşinilor în cauză vândute în România vor fi contactaţi pentru a li se comunica existenţa acestei campanii de rechemare în service şi pentru a li se indica locul cel mai apropiat în care pot merge pentru a face verificarea şi eventualele reparaţii.

Acţiunea nu are limită de timp şi este gratuită.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.