Rechemare în service Volvo

Volvo a decis să rezolve problemele a 82.000 de modele vândute care din cauza ruginii puteau să aibe parte de calarea motorului.

Rechemare în service Volvo Rechemare în service Volvo
Modelele afectate sunt produse între 2004 şi 2006 în gama S40 şi V50 dotată cu motoarele pe benzină în cinci cilindri. Problema apare doar în ţările cu un climat mai umed, acolo unde din cauză unei proaste protecţii, modulul electronic al pompei de benzină poate fi afectat de apa si de sarea de pe drum, şi implicit de rugină. Dacă problema se agravează, din cauza defecţiunilor apărute la sistemul de alimentare motorul risca să se oprească.

Probleme apar preponderent la modelele vândute în SUA, Suedia şi Germania, în tările "uscate" maşinile primind chiar o extindere de garanţie gratis. Nici o informaţie oficială nu a fost oferită cu privire la costurile acestor reparaţii pe care trebuie să le suporte compania.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.