Record mondial: "backflip" pe 4 roţi!

V-aţi distrat în noaptea de revelion? Alţii nu. Campionul mondial la drifting, Rhys Millen, a încercat să intre în Cartea Recordurilor prin realizarea unui "backflip" pe patru roţi. VEZI REZULTATUL ÎN VIDEO!

"Bckflip" este ceva obişnuit printre cascadorii pe două roţi, însă nimeni nu a mai încercat până acum (oficial) să realizeze aşa ceva pe patru roţi. În noaptea de revelion, Rhys Millen a vrut să intre în cartea recordurilor, fiind primul om care să facă o rotaţie completă în aer cu maşina şi să aterizeze pe patru roţi.

VEZI AICI DACĂ A REUŞIT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.