Record mondial la săritura cu camionul - peste un monopost F1

Da, un camion (cu tot cu trailer) a zburat prin aer suficient de mult cât să lase un monopost Lotus să treacă pe sub el. Dovada video este oricum mult mai convingătoare ca această descriere...

Record mondial la săritura cu camionul - peste un monopost F1 Record mondial la săritura cu camionul - peste un monopost F1

Mike Ryan tocmai a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă săritură făcută cu un camion cu tot cu trailer. Oh, şi faptul că în acelaşi timp (adică în timpul săriturii) i-a mai trecut şi o maşină de Formula 1 pe sub camion este un bonus, pentru că - deh! - un camion zburând prin aer, cu trailer cu tot, nu?

Camionul - aici, cu tot cu trailer ŞI cu rampă

Ca să înţelegi mai uşor situaţia, o să-ţi explicăm cine este Mike Ryan. Domnul Ryan câştigătorul Pikes Peak de care probabil că nu ai auzit, căci el nu conduce un mutant, de dimensiuni compacte, cu o mie de cai, ci un camion de dimensiuni impresionante... şi multe sute de cai. Şi atunci când nu concurează în competiţii, face drifturi cu camionul, apoi face un fel de Gymkhama cu camionul, apoi ia un camion de carieră de 200 de tone şi face drifturi cu el. Atât de cool este Mike Ryan.

Nu, nici noi nu înţelegem cum de nu a făcut drifturi şi cu acest camion...

Acum probabil că ţi-e mai uşor să accepţi faptul că dragostea lui Mike Ryan pentru camioane este suficient de mare încât să fie trecută în Cartea Recordurilor pentru o săritură de 25 de metri lungime, nu? Cât despre monopostul care şi-a riscat integritatea în timp ce Ryan le arăta degetul mijlociu legilor fizicii, acela a fost modul echipei de Formula 1 Lotus de a-şi arăta loialitatea faţă de partenerii lor de la EMC Corporation. Pentru că a-ţi pune la bătaie un monopost într-o situaţie din asta nu poate arăta decât încredere în partereneri, nu? 

via Sports Business

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.