Renault va lansa Logan în Europa de Nord

Renault va înfiinţa, la 1 ianuarie 2008, o subsidiară proprie pentru piaţa nord-europeană, care include Suedia, Norvegia, Finlanda şi Danemarca, urmând să lanseze în aceste state 25 de noi modele sub marca Renualt şi Dacia.

Renault va lansa Logan în Europa de Nord Renault va lansa Logan în Europa de Nord
Producătorul auto va investi 10 milioane de euro pentru înfiinţarea Renault Nordic, subsidiară cu sediul la Stockholm, destinată distribuţiei de vehicule şi componente auto şi furnizării de servicii post-vânzare pe pieţele nord-europene, se arată într-un comunicat al Renault.

Renault va lansa în 2008 un număr de 13 modele pe piaţa nordică, din totalul de 25 prevăzut. Linia de produse, adaptată climatului rece, va include noul model Megane E85. Obiectivele reunite în planul Renault Angajament 2009, anunţat în februarie 2006, necesită revizuirea politicii de distribuţie pe mai multe pieţe importante, pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi pentru accelerarea dezvoltării brandurilor, a declarat, în comunicat, Alain Margaritopol, Managing Director, Renault Nordic.

"Pe lângă o linie extinsă şi înnoită de produse, dealerii Renault vor introduce noul model Logan", a mai spus Margaritopol.

Renault Nordic va avea un număr total de 165 de angajaţi şi va fi structurată în jurul unui centru regional, la Stockholm, cu filiale la Helsinki, Oslo şi Copenhaga.Grupul are ca obiectiv majorarea cotei de piaţă din această regiune, de la 4% în 2006 la 7% în 2007.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.