Renault va lansa Logan în Europa de Nord

Autor: Andrei Nan 21 iun. 2007 Știri auto
Renault va lansa Logan în Europa de Nord

Producătorul auto va investi 10 milioane de euro pentru înfiinţarea Renault Nordic, subsidiară cu sediul la Stockholm, destinată distribuţiei de vehicule şi componente auto şi furnizării de servicii post-vânzare pe pieţele nord-europene, se arată într-un comunicat al Renault.

Renault va lansa în 2008 un număr de 13 modele pe piaţa nordică, din totalul de 25 prevăzut. Linia de produse, adaptată climatului rece, va include noul model Megane E85. Obiectivele reunite în planul Renault Angajament 2009, anunţat în februarie 2006, necesită revizuirea politicii de distribuţie pe mai multe pieţe importante, pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi pentru accelerarea dezvoltării brandurilor, a declarat, în comunicat, Alain Margaritopol, Managing Director, Renault Nordic.

"Pe lângă o linie extinsă şi înnoită de produse, dealerii Renault vor introduce noul model Logan", a mai spus Margaritopol.

Renault Nordic va avea un număr total de 165 de angajaţi şi va fi structurată în jurul unui centru regional, la Stockholm, cu filiale la Helsinki, Oslo şi Copenhaga.Grupul are ca obiectiv majorarea cotei de piaţă din această regiune, de la 4% în 2006 la 7% în 2007.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide