Rolls-Royce Hyperion de vânzare la preţ obscen

4,5 milioane de euro sunt o grămadă de bani, iar să îi cheltuieşti pe toţi pe o singură maşină pare un lucru prostesc. Doar dacă maşina nu este un unicat Rolls-Royce Hyperion...

Rolls-Royce Hyperion de vânzare la preţ obscen Rolls-Royce Hyperion de vânzare la preţ obscen

Rolls-Royce Hyperion a fost prezentat la Pebble Beach Concours, un eveniment dedicat celor mai exclusiviste creaţii automobilistice, în luna august a anului trecut. Având ca punct de pornire modelul Rolls-Royce Drophead, acest model poartă semnătura Pininfarina şi aduce un plus de eleganţă, fiind reinterpretat într-o manieră uşor retro.

După însă aproape 8 luni acest model apare pe piaţa auto exclusivistă, urmând ca un eventual client să plătească suma de 4,5 milioane de euro, cam de 10 ori cât un Drophead de serie. Actualul  proprietar, rămas anonim, va mai oferi şi o altă bijuterie, un ceas Girard Perregaux, care se asortează şi se integrează în bordul acestui model. Preţul pare la prima vedere exorbitant, mai ales pe timp de criză, dar ar putea deveni un model de colecţie, care peste ani să îşi mărească valoarea de piaţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.