România, pe harta drumurilor recomandate de Porsche clienţilor săi

Porsche a lansat o hartă digitală cu drumurile pe care le recomandă clienţilor săi. Printre şoselele sinuoase din Alpi se află şi câteva drumuri din România. Detalii în continuare.

România, pe harta drumurilor recomandate de Porsche clienţilor săi România, pe harta drumurilor recomandate de Porsche clienţilor săi

La evenimentele de lansare pentru noile modele, producătorul german Porsche pune la dispoziţia jurnaliştilor şi o hartă cu cele mai bune drumuri din apropiere. Ei bine, această hartă poate fi explorată acum de oricine, fiindcă nemţii au creat ceea ce se numeşte GTS Community.

Pe lângă drumurile recomandate de experţii Porsche (pentru care primeşti şi recomandarea pentru un anumit model din curtea germanilor), poţi să vezi şi drumuri adăugate de utilizatori care au mers pe şosele demne de un Porsche.

Inevitabil, pe harta GTS Community se află şi Transfăgărăşanul, pentru care Porsche recomandă un Boxster GTS, dar şi alte patru drumuri recomandate de membrii comunităţii - Transalpina, Pârâul rece, Cheia şi un drum montan din apropierea localităţii Reşiţa.

Nemţii au creat şi două aplicaţii de mobil ca să poţi vedea drumurile şi când nu eşti la un calculator. Deocamdată există o variantă pentru Android şi una pentru iOS.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.