S-a lansat Yango, o nouă aplicaţie pentru comanda unei curse. Cât va costa un drum din Piaţa Muncii la Pipera

Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare gratuită din App Store sau Google Play în română, engleză şi multe alte limbi.

S-a lansat Yango, o nouă aplicaţie pentru comanda unei curse. Cât va costa un drum din Piaţa Muncii la Pipera S-a lansat Yango, o nouă aplicaţie pentru comanda unei curse. Cât va costa un drum din Piaţa Muncii la Pipera

Yango este o aplicaţie digitală pentru comanda unei curse. În prezent, Yango (serviciu care funcţionează şi sub numele de Yandex.Taxi în unele ţări) operează în 16 ţări, inclusiv Estonia, Letonia, Finlanda, Serbia sau Israel şi se extinde rapid în mai multe regiuni ale lumii. 

România este a cincea ţară a Uniunii Europene în care Yango este disponibil

Noul serviciu oferă curse la preţuri foarte accesibile şi servicii la o calitate mai bună. Călătoriile comandate prin intermediul aplicaţiei pornesc de la preţul de 5 lei cu discount, care include rezervarea maşinii, o distanţă de 3 km şi o durată a cursei de 7 minute.

De exemplu, o cursă din Drumul Taberei către Centrul Istoric costă circa 10 lei, în timp ce o călătorie din Piaţa Muncii la Pipera va fi în jur de 11,5 lei. Clienţii Yango vor putea ajunge de la Aeroportul Otopeni până în centrul Bucureştiului (Piaţa Universităţii) cu aproximativ 35 lei.

Yango permite plata curselor doar prin intermediul unui card înregistrat în aplicaţie

Yango foloseşte propriul sistem de cartografiere, direcţionare şi navigaţie, precum şi o distribuire inteligentă a comenzilor, pe baza tehnologiilor Machine Learning. Aceste caracteristici permit reducerea semnificativă a costurilor nete ale călătoriilor, astfel încât utilizatorii plătesc mai puţini bani pe o cursă în timp ce şoferii câştigă mai mult.

Yango nu are propriile maşini sau şoferi, lucrează cu parteneri locali – companii de transport. Odată cu lansarea aplicaţiei, un centru dedicat pentru şoferi a fost recent deschis de către un partener Yango în Bucureşti. În cadrul acestuia, şoferii se familiarizează cu aplicaţia, participă la sesiuni de training şi teste, pot găsi răspunsuri la întrebările privind noul serviciu sau se pot odihni.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.