Saab 9-5 rechemat în service

Un număr de aproape 60.000 de modele Saab 9-5, produse între 2002 şi 2009, vor fi rechemate în service, pentru înlocuirea ornamentelor montanţilor faţă.

Saab 9-5 rechemat în service Saab 9-5 rechemat în service
Conform unui studiu al NHTSA (institutul american corespondent al Euro N-CAP), ornamentele montanţilor faţă nu îndeplinesc standardele, în cazul unui impact acestea putându-se desprinde şi răni capetele ocupanţilor scaunelor faţă. Cele 57.389 modele vizate vor beneficia de înlocuirea gratuită a acestor ornamente, cu unele reproiectate, având capacitate crescută de absorbţie a şocului la impact.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.