Saab Aero-X în România

Dacă doriţi să vedeţi pe viu un concept care a făcut furori la marile saloane ale Europei acum este şansa voastră, Augusta Motors, importatorul oficial Saab, aducând în showroom-ul propriu prototipul Saab Aero-X.

Saab Aero-X în România Saab Aero-X în România

Conceptul Saab Aero-X expune într-un mod tipic scandinav, moştenirea aeronautică a mărcii şi designul progresist al viitoarelor modele. Coupe-ul sportiv în două locuri “sparge” toate convenţiile auto atât la interior cât şi la exterior. În primul rand nu are usi, acestea se deschid pe verticală. Si nici stâlpi de parbriz. Saab Aero X a adoptat o nouă şi revoluţionară cabină de pilotaj. Aceasta oferă şoferului o viziune completă de 180 grade, şi totodată facilitează urcarea şi coborârea la/de la bordul conceptului.

Motorul V6 de 400cp BiTurbo BioPower funcţionează atât cu etanol 100%, reducând emisiile de carbon fosil dar şi cu benzină.  Cabina de pilotaj adaugă o nouă dimensiune interioarelor curate, cu un design simplu şi luminos, eliminând butoanele şi ideea de cadran. Saab introduce în locul acestora tehnici derivate din arta fabricarii sticlei şi a instrumentelor de precizie, expunând informaţia pe “zone libere” din material acrilic în grafică 3D.

Prototipul ce a fost prezentat pentru prima data publicului larg la Salonul Auto de la Geneva in 2006 poate fi admirat în showroom-ul Augusta Motors din Şoseaua Pipera-Tunari Nr. 1/VT, Voluntari, Judeţul Ilfov, de Luni până Vineri între orele 9 – 18, în perioada 22 Octombrie  – 2 Noiembrie 2008.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.