Şarpe de un metru, scos de sub capota unei maşini din Turnu Severin - FOTO

Ce au scos luni jandarmii din maşina unui şofer din Turnu Severin.

Şarpe de un metru, scos de sub capota unei maşini din Turnu Severin - FOTO Şarpe de un metru, scos de sub capota unei maşini din Turnu Severin - FOTO

Jandarmii au scos luni din maşina unui şofer din Turnu Severin un şarpe de peste un metru şi jumătate, care se ascunsese în motorul autoturismului. 

„Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au găsit un şarpe de peste un metru lungime, ascuns la motorul maşinii. Şarpele de apă a fost scos de jandarmi şi eliberat în Dunăre”, a spus Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi.

De la începutul acestui an, jandarmii au intervenit în 10 situaţii privind eliberarea serpilor şi viperelor din maşini sau locuinţe şi 3 situaţii privind degajarea roiurilor de albine/viespi, scrie Adevărul.ro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.