Şase modele Dacia Duster au fost trimise către ţările afectate de Ebola

Şase SUV-uri Dacia Duster oferite de Dacia Renault şi alte companii mari din România au plecat sâmbătă spre Olanda, de unde urmează a fi trimise către ţările africane afectate de virusul Ebola.

Şase modele Dacia Duster au fost trimise către ţările afectate de Ebola Şase modele Dacia Duster au fost trimise către ţările afectate de Ebola

Conform reprezentanţilor Dacia Renault, uzina de la Mioveni a donat două dintre cele şase automobile Dacia Duster, iar pentru celelalte patru producătorul a oferit un "preţ foarte bun".

Alături de alte state, România contribuie la ajutorarea ţărilor africane afectate de virusul Ebola, după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a solicitat peste 700-800 de maşini pentru mobilitatea echipelor deplasate acolo. Cele şase SUV-uri Dacia Duster urmează să fie duse în Olanda, de unde vor fi transportate cu un vas militar încărcat cu ajutoare pentru ţările din Africa afectate de epidemia de Ebola.

Citeşte mai multe detalii pe Mediafax.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.