Shooting inedit cu Citroën E-MEHARI la Paris. GALERIE FOTO

La începutul lunii februarie, Espaces Commines din Paris s-a transformat în galerie pentru noul Citroën E-MEHARI.

Shooting inedit cu Citroën E-MEHARI la Paris. GALERIE FOTO Shooting inedit cu Citroën E-MEHARI la Paris. GALERIE FOTO

 


La începutul lunii februarie, Espaces Commines din Paris s-a transformat în galerie pentru noul Citroën E-MEHARI. În acestă locaţie atipică, E-MEHARI s-a putut desfăşura în toată splendoarea sa ca un cabriolet cu 4 locuri, 100% electric şi cu un design modern. 

Cele patru nuanţe de caroserie realizate din plastic termoformat, acesta poate dispune şi de două variante de plafon soft (negru şi orange) şi de douş finisări interioare (beige sau orange). Fabricate din polimeri de tip TEP, aceste tapiţerii sunt complet impermeabile. 

Cele patru exemplare au fost puse la dispoziţia a 25 de personalităţi din mediul online, care au acceptat să realizeze câteva cadre distractive langă E-MEHARI.

Noul Citroën urmează să fie prezentat în detaliu la Salonul Auto de la Geneva, care urmează să aibă loc la începutul lui martie. Până atunci rămâne să ne mulţumim cu pozele din Galerie Foto.

 


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.