Şi-a vandalizat singur maşina, după ce l-a lăsat în drum - VIDEO

De nervi, nu se poate abţine şi începe să o lovească

Şi-a vandalizat singur maşina, după ce l-a lăsat în drum - VIDEO Şi-a vandalizat singur maşina, după ce l-a lăsat în drum - VIDEO

O cameră video a unui magazin de piese auto din zona târgului de maşini Vitan a surprins momentele în care un şofer nervos că maşina l-a lăsat în drum începe să o lovească.

În timp ce un alt bărbat se uită sub capotă, şoferul violent cu propria maşină o loveşte cu pumnii şi picioarele, iar la un moment dat începe să tragă puternic de uşa pasagerului şi încearcă să o dea peste cap.

Clipul video a fost încărcat pe TraficTube şi YouTube în cursul zilei de marţi.

 

Cum arată noua bijuterie a infrastructurii din România - GALERIE FOTO

 

Şoferiţă încătuşată în centrul Bucureştiului, după ce a trecut pe roşu, apoi s-a certat cu poliţia - VIDEO

 

Ai cauciucuri de iarnă Premium, Mid Range, Economic sau Budget? Află aici

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.