Sir Stirling Moss a cumpărat un Aston Cygnet

Legenda automobilismului, Sir Stirling Moss, a cumpărat cadoul perfect pentru soţia sa, un Aston Cygnet.

Sir Stirling Moss a cumpărat un Aston Cygnet Sir Stirling Moss a cumpărat un Aston Cygnet

"Cel mai mare partener în tot ceea ce fac este Susie, o persoană nemaipomenită, şi sincer, cea mai bună soţie pe care un bărbat o poate avea. De când am văzut maşina de pre-producţie, în Ianuarie, am ştiu că Aston Cygnet este maşina perfectă pentru Susie. O adevărată piesă britanică de lux, perfectă pentru oraşul în care trăim." a declarat Moss.

Cadoul a fost înmânat doamnei Moss în cadrul unui dineu privat desfăşurat la Royal Automobile Club în Pall Mall, Londra. Maşina este vopsită în culoarea Racing Green şi interiorul este garnisit cu piele Obsidian Black.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.