Şmecheri cu SUV-uri în Rusia!!

Cu toţii suntem, hai să zicem, obişnuiţi cu nebunia din traficul rusesc, dar parcă în acest video cei doi "meseriaşi" întrec toate cele ştiute de până acum.

Din dorinţa de a evita aglomeraţia, sau mai bine spus blocajul din trafic, doi amatori de senzaţii tari găsesc tot felul de trucuri de a scăpa de problemă. Ne referim la mersul pe trotuare, nimic special aici, mersul pe linia de tramvai, nici aici nimic special. Doar că la un moment dat dalele de beton dintre linii se termină. Cireaşa de pe tort este mersul cu spatele pe contrasens, în mod evident, pe o arteră uriaşă.

Urmăriţi acest video şi veţi rămâne cel puţin surprinşi de "măiestria" celor doi protagonişti:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.