Şofer filmat circulând pe contrasens, pe DN1. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că ”a greşit drumul” - VIDEO

Ce le-a spus poliţiştilor când l-au oprit e uimitor

Şofer filmat circulând pe contrasens, pe DN1. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că ”a greşit drumul” - VIDEO Şofer filmat circulând pe contrasens, pe DN1. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că ”a greşit drumul” - VIDEO

Un şofer a fost filmat în timp ce circula pe contrasens pe DN1. Incidentul s-ar fi putut termina grav în condiţiile în care, pe acel tronson de drum, se circulă cu viteze de peste 100 km/h.

Şoferul, un bărbat născut în anul 1934, a fost surprins pe 4 martie, în timp ce se deplasa pe contrasens, dinspre Ploieşti spre Câmpina.

Şoferii care l-au văzut în trafic au fost cei care au sesizat Poliţia, iar un echipaj de Poliţie l-a ajuns din urmă şi a reuşit să-l tragă pe dreapta. Bărbatul a fost amendat cu suma de 870 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru trei luni.

Întrebat ce s-a întâmplat de a ajuns pe contrasens, bătrânul a recunoscut că ”a greşit drumul”.

VIDEO

Sursă: Adevărul.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.