Şoferiţă în vârstă de 19 ani, surprinsă de radar cu 87 km/oră în Bucureşti, sub influenţa drogurilor

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală!

Şoferiţă în vârstă de 19 ani, surprinsă de radar cu 87 km/oră în Bucureşti, sub influenţa drogurilor Şoferiţă în vârstă de 19 ani, surprinsă de radar cu 87 km/oră în Bucureşti, sub influenţa drogurilor

O tânără în vârstă de 19 ani a fost prinsă în Bucureşti, vineri seară, de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, că se afla la volan sub influenţa drogurilor, aparatul Drugtest indicând că a consumat două substanţe interzise. Potrivit unor surse, este vorba despre fiica primarului PSD din Odobeşti.

O tânără, în vârstă de 19 ani, a fost oprită de poliţişti vineri seară, pe Splaiul Unirii din Capitală, pentru că a condus cu viteza de 87 de kilometri pe oră, pe un drum limitat la 50 de kilometri/oră, informează Brigada Rutieră. Fata a fost testată cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanţe şi a fost condusă la sediul INML pentru mai multe probe.

 

 

A fost întocmit un dosar penal pe numele tinerei, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba despre Ramona Nicolaş, fiica primarului PSD din Odobeşti, Daniel Nicolaş.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.