Superstars V8 Racing

Pentru că tot este 1 iunie, vă anunţăm că ne vom putea bucura în această lună ca nişte copiide Superstars V8 Racing, un simulator auto ce promite realism, dar şi multă distracţie.

Superstars V8 Racing este un simulator, realizat de italienii de la Milestone, care urmăreşte acţiunea din Campionatul Italian de Turisme. Acest joc va avea în prim plan doar 3 mărci de automobile, Audi, BMW şi Jaguar, dar compensează la capitolul realism (sau cel puţin aşa spun ei), oferind modele foarte detaliate, o dinamică cât mai veridică şi posibilităţi de prepararea a maşinilor, foarte aproape de realitate. Cel mai probabil acţiunea se va desfăşura doar pe circuitele din Italia, însă veţi putea păşi pe urmele lui Fabrizio Giovanardi, pilot care s-a format în această competiţie şi a făcut pasul apoi în WTCC.

Din primul trailer ne putem însă da seama că în privinţa graficii acest simulator frizează perfecţiunea, designerii şi programatori acordând o atenţie maximă acestui aspect. Jocul va fi disponibil pe piaţă începând cu data de 26 iunie şi va rula pe platformele P.C., P.S.3 şi Xbox360.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.