Suzuki Baleno (2015): primele imagini şi informaţii oficiale

Primele imagini cu noul Suzuki Baleno ne arată o maşină care pare să fie între segmentele subcompact şi compact. În oricare s-ar încadra, e sigur mai mare decât Swift şi ar putea atrage cumpărători din zona cuplurilor fără copii sau a celor care vor o maşină de oraş mai încăpătoare.

Suzuki Baleno (2015): primele imagini şi informaţii oficiale Suzuki Baleno (2015): primele imagini şi informaţii oficiale

Vom încerca să ne abţinem de la glume legate de numele noului model Suzuki (sincer, Baleno, nu exista vreun alt nume care să fie adus din nou la viaţă în afară de Baleno?!) şi vom spune doar că acesta este doar primul dintr-o serie de şase modele care vor fi bazate pe platforma complet nouă a japonezilor şi că promite să fie, în acelaşi timp, o maşină uşor de strecurat prin traficul de oraş dar suficient de încăpătoare pentru a fi pe placul unei familii fără (prea mulţi) copii.

Potrivit ultimelor informaţii publicate de producătorul japonez, noul Baleno este construit cu expertiza mărcii japoneze în modele compacte care „au mai multă valoare decât arată dimensiunile”.

Hatchbackul nipon va fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015, unde asiaticii vor prezenta şi motorul turbo de 1,0 litri cu SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki - un generator de curent integrat în electromotor) care va pune în mişcare noul model de oraş.

Vânzările la noul Suzuki Baleno vor începe în primăvara lui 2016, când va fi poziţionat ca o alternativă mai mare şi mai practică la Swift.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.