Sylvester Stallone în rolul vieţii lui: dubiţar care livrează pâine. VIDEO

Dubiţari din toate ţările, fiţi atenţi: Sylvester Stallone vi s-a alăturat: de acum încolo va livra pâine! Sau cel puţin aşa ne arată ultima reclamă din Marea Britanie...

Sylvester Stallone în rolul vieţii lui: dubiţar care livrează pâine. VIDEO Sylvester Stallone în rolul vieţii lui: dubiţar care livrează pâine. VIDEO

Să începem săptămâna de după vacanţa de Paşti cu ceva uşor: Sylvester Stallone într-o reclamă la... livrări de pâine. Şi cum altfel ar putea să intre Stallone în rolul de dubiţar, decât parodiind mai multe dintre filmele sale, de la Rocky la Expendables? Atâta doar că, atunci când ne aşteptam să vedem cum începe acţiunea cu duba de pâine prin traficul aglomerat, Stallone alege... dar mai bine să lăsăm reclama să curgă:

Apropo, luaţi reclama de mai sus cu un dram de sare: nu de alta, dar l-am văzut pe Sly jucând şi în roluri mai bune... :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.