Ţara în care combustibilul este gratuit

Încâ din anul 2008, preşedintele Turkmenistanului a luat o decizie ...

Ţara în care combustibilul este gratuit Ţara în care combustibilul este gratuit

 


Încâ din anul 2008, preşedintele Turkmenistanului a luat o decizie care i-ar face invidioşi pe şoferii din întreaga lume: benzină gratis pentru toţi cetăţenii ţării, informează Auto-Bild.ro.

Raţia de conbustibil pe care o primeşte o dată la şase luni fiecare proprietar de maşină din Turkmenistan este de 720 de litri de benzină şi 240 de litri de GPL. În această gratuitate se înscriu şi şoferii de camioane şi autobuze care au dreptul la 200 de litri gratuit, iar motocicliştii la 40.

Dar, se pare că norocul celor din Turkmenistan e pe cale să se termine, dictatorul Gurbanguli Berdymukhamedov fiind hotărât să scoată acest privilegiu şi să pună benzina la vânzare pentru a ajuta ţara din punct de vedere financiar. 
 


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.