Tata Nano ajunge în SUA

Tata Nano devin e un produs cu adevărat global şi va ajunge în Statele Unite Ale Americii în 2011, cu un preţ de pornire mai mic decât cel anunţat în India.

Tata Nano ajunge în SUA Tata Nano ajunge în SUA

Tata Nano va stabili un nou record de preţ, o dată cu pătrunderea pe piaţa din Statele Unite ale Americii începând cu 2011. Astfel, modelul de clasă mică indian va avea un preţ de pornire de 2.300 de dolari. Pentru această sumă, americanii vor primi strictul necesar, adică un motor în 2 cilindri de 33 CP, trei culori opţionale pentru exterior şi banchetă rabatabilă. Pentru o sumă mai mare se vor putea comanda opţionale precum aer condiţionat, radio sau geamuri electrice.

Cererea pentru Tata Nano în India este atât de mare, încât potenţialii clienţi  vor fi traşi la sorţi. Cu toate astea, Ratan Tata intenţionează să direcţioneze exporturile acestui model şi către Europa şi Amerca. Debutul vestic al acestui model se preconizează în 2011. Pentru a face faţă cerinţelor acestor pieţe, Tata studiază posibilitatea introducerii de noi propulsoare, inclusiv diesel şi chiar o unitate hibridă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.