Teaser la viitorul Lotus Esprit

Lotus ne spune că o dată la 35 de ani se întâmplă lucruri care schimbă lumea. În 1975 a apărut prima generaţie Lotus Esprit. Anul acesta ce se va întâmpla oare?

Teaser la viitorul Lotus Esprit Teaser la viitorul Lotus Esprit

Acum 35 de ani Microsoft a luat naştere şi a apărut primul computer personal, BIC a inventat lamele de unică folosinţă, David Beckham s-a născut şi Lotus a lansat apreciatul supercar Lotus Esprit. Făcând această paralelă peste timp. Lotus ne dă de înţeles că şi în acest an lucruri măreţe se vor întâmpla, unul dintre ele urmând să se consemneze la Salonul de la Paris când britanicii vor prezenta noul Lotus Esprit. Pe lângă acesta se mai prefigurează patru mari noutăţi pentru Lotus, două concepte GT cu motoare frontale, un roadster şi un posibil model care va aspira spre Ferrari.

Acum 35 de ani

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.